Liście winogron marynowane w solance świetnie nadają się do przygotowania alternatywnej (dla nas Polaków) wersji gołąbków. Ciekawym faktem jest bowiem, że popularna u nas potrawa jest również znana w krajach bałkańskich, z tym że tam zamiast kapusty używa się liści winogron.
Wypróbuj bałkański sposób na gołąbki, aby choć na chwilę przenieść się na południe Europy i poczuć ten wyjątkowy smak.
Waga netto: 970g
LIŚCIE WINOGRON MARYNOWANE W SOLANCE SERA
24,00 zł
Kupione z tym produktem

HERBATA ALGHAZALEEN CZARNA LIŚCIASTA 200G
16,00 zł HERBATA ALGHAZALEEN CZARNA LIŚCIASTA 200GHERBATA ALGHAZALEEN CZARNA LIŚCIASTA 225GProducent:
Więcej
HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA W TOREBKACH 100
20,00 zł HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA W TOREBKACH 100HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA W TOREBKACH 100 SZTProducent:
Więcej
CHAŁWA TURECKA KAKAOWA 350G
18,00 zł CHAŁWA TURECKA KAKAOWA 350GCHAŁWA TURECKA KAKAOWA 350GProducent:
Więcej
KAWA LIBAŃSKA MAATOUK 200G
23,00 zł KAWA LIBAŃSKA MAATOUK 200GKAWA LIBAŃSKA MAATOUK 200GProducent:
Więcej