Liście winogron marynowane w solance świetnie nadają się do przygotowania alternatywnej (dla nas Polaków) wersji gołąbków. Ciekawym faktem jest bowiem, że popularna u nas potrawa jest również znana w krajach bałkańskich, z tym że tam zamiast kapusty używa się liści winogron.
Wypróbuj bałkański sposób na gołąbki, aby choć na chwilę przenieść się na południe Europy i poczuć ten wyjątkowy smak.
Waga netto: 970g
LIŚCIE WINOGRON MARYNOWANE W SOLANCE SERA
24,00 zł
Kupione z tym produktem

ŚWIEŻE DAKTYLE "ZŁOTA PALMA" 600G
16,00 zł ŚWIEŻE DAKTYLE "ZŁOTA PALMA" 600GŚWIEŻE DAKTYLE "ZŁOTA PALMA" 500GProducent:
Więcej
PASTA DABUR DO ZĘBÓW Z GOŹDZIKIEM
12,00 zł PASTA DABUR DO ZĘBÓW Z GOŹDZIKIEMPASTA DABUR DO ZĘBÓW Z GOŹDZIKIEM BEZ FLUORUProducent:
Więcej
OKRA W ZALEWIE SOLNEJ SERA
13,00 zł OKRA W ZALEWIE SOLNEJ SERAOKRA W ZALEWIE SOLNEJ SERAProducent:
Więcej
HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA W TOREBKACH 100
22,00 zł HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA W TOREBKACH 100HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA W TOREBKACH 100 SZTProducent:
Więcej