Jednym z fundamentalnych składników kuchni tunezyjskiej oraz innych krajów Maghrebu jest ostra pasta z papryki chili i czosnku, z dodatkiem kolendry, kminku i soli. Tunezyjczycy, pomimo jej ostrości, ze smakiem jedzą ją jako dodatek do chleba o każdej porze dnia. Stosuje się ją do podkreślenia charakteru dania, nadania mu ostrości i wyrazistości.
Skład: ostra papryka, czosnek, kolendra, sól, kminek.
Waga netto: 70g
PASTA PAPRYKOWA HARISSA 70G
5,00 zł
Kupione z tym produktem
HERBATA AHMAD EARL GREY W TOREBKACH - 100 SZT
22,00 zł HERBATA AHMAD EARL GREY W TOREBKACH - 100 SZTHERBATA AHMAD EARL GREY W TOREBKACH - 100 SZTProducent:
WięcejHERBATA AHMAD ENGLISH BREAKFAST W TOREBKACH
22,00 zł HERBATA AHMAD ENGLISH BREAKFAST W TOREBKACHHERBATA AHMAD ENGLISH BREAKFAST W TOREBKACH 100 SZTProducent:
WięcejHERBATA AHMAD SPECIAL BLEND W TOREBKACH 100
22,00 zł HERBATA AHMAD SPECIAL BLEND W TOREBKACH 100HERBATA AHMAD SPECIAL BLEND W TOREBKACH 100 SZTProducent:
WięcejHERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA LIŚCIASTA 500G
35,00 zł HERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA LIŚCIASTA 500GHERBATA ALGHAZALEEN ZIELONA LIŚCIASTA 500GProducent:
Więcej